Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Pałacyk Łąkomin

Adres obiektu Łąkomin 1, 66-433 Łąkomin
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.7
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Wyżywienie 4.7
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.4
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

roki1
Dodano: 2016-10-26
Pobyt od: 2016-09-13 do 2016-09-15 IP: xx.143.240.4
 
 
   

mieliśmy firmową konferencje w Pałacyku, cenowo wyszło całkiem rozsądnie, obsługa pomogła nam wszystko przygotować ;)


 
 

iwik2
Dodano: 2016-10-18
Pobyt od: 2016-04-11 do 2016-04-14 IP: xx.141.160.55
 
 
  

organizowaliśmy w Łąkominie konferencje na wiosne, muszę przyznać że lokalizacja jak i warunki panujące w hotelu sprzyjają tego typu eventom ;)


 
 

Dominika
Dodano: 2016-03-17
Pobyt od: 2016-03-05 do 2016-03-06 IP: xx.65.88.5
 
 
    

Ten pałacyk jest tak naprawdę położony w samym środku lasu. Podczas spaceru idzie natknąć się na królika, albo inne dzikie zwierze :) w ogóle lokalizacja jest fantastyczna, najbliższa cywilizacja stamtąd jest oddalona o parę kilometrów. Naprawde jestem zdania, że lepszego miejsca na wyciszający weekend się nie znajdzie w województwie lubuskim :)


 
 

Wiktoria
Dodano: 2016-03-03
Pobyt od: 2016-01-11 do 2016-01-14 IP: xxx.33.108.210
 
 
    

Byłam na konferencji w tym obiekcie. Pokoje czyste, zadbane, łazienki też odpowiednio utrzymane. Super miejsce, by się wyciszyć, oderwać na parę dni. Planuję tam pobyt weekendowy z narzeczonym.


 
 

Dorota
Dodano: 2016-02-05
Pobyt od: 2016-01-18 do 2016-01-22 IP: xxx.33.108.210
 
 
 

świetne miejsce na szkolenia firmowe


 
 

Sandra
Dodano: 2012-08-26
Pobyt od: 2012-08-18 do 2012-08-19
 
 
   

Niedawno pod namiotem odbywało się moje wesele :) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa BARDZO miła i profesjonalna. Jedzenie wyśmienite. Lokalizacja wspaniała, w środku lasu, z dala od miasta..na łonie natury.Pokoje czyste i schludne. Kontakt z właścicielem wzorowy :) Polecam każdemu kto chce organizować tam przyjęcie weselne.


 
 

Danuta Biernacka
Dodano: 2012-08-14
Pobyt od: 2011-09-13 do 2011-09-16
 
 
    

Mój komentarz po 3 latach i 4 pobytach w Łąkominie będzie nadal pozytywny, chyba tym bardziej pozytywny. Być może dlatego, że jestem tam już „rozpoznawalna” i raczej dobrze kojarzona przez gospodarzy. I tak sobie myślę (w kwestii negatywnych opinii)… Podejrzewam, że niezadowolenie niektórych klientów może być spowodowane niezbyt precyzyjnymi wcześniejszymi uzgodnieniami. I stąd - żale, pretensje i niezadowolenie… Do Łąkomina przyjeżdżam jesienią. Tą jesienią smętną, deszczową, już dosyć zimną, z krótkimi dniami (tylko raz udało mi się „wstrzelić” w magiczną złotą polską jesień). Wszelkie szczegóły, dotyczące mojego pobytu uzgadniam znacznie wcześniej. Proszę o jakiś prozaiczny talerzyk i kubek do pokoju, wybrane zabiegi SPA, dietetyczne śniadania i obiadokolacje w określonych przeze mnie godzinach itp. To są tylko moje propozycje (do negocjacji), a dostaję zwrotny e-mail: wszystko będzie, czekamy. I wszystko jest!!!  Bywało, że trafiałam na wspólny pobyt z kilkudziesięcioosobową grupą konferencyjną. Nie wchodziliśmy sobie w drogę. Oni, w garniturach – spędzali większość czasu w sali konferencyjnej, ja, w stroju niedbałym i sportowym – wychodziłam w plener na pól dnia. Oni dostawali śniadanie trochę wcześniej, ja – później, a obiadokolację konsumowałam przed ich imprezą. Myślę, że gdybym uparła się na kolację o tej samej porze co grupa, to mogłabym dostać swoją kolację nawet „na wynos” do pokoju… Nie ma żadnego problemu. Wszystko jest do uzgodnienia. Nawet grzybki, które zebrałam w lesie i zaniosłam do kuchni, przygotowano mi na kolację jako przystawkę (gratis!).  Jestem osobą wymagającą i bardzo konkretną. Mam tylko 4 dni w roku prawdziwego urlopu i chcę go wykorzystać optymalnie. Łąkomin spełnia moje oczekiwania w 100%. Próbowałam szczęścia w różnych miejscach. Tej jesieni, po raz piąty z kolei, wybiorę Łąkomin. I to jest chyba najlepsza rekomendacja. Wspaniałe, bardzo klimatyczne miejsce dla osób szukających spokoju i urokliwych plenerów, oczekujących standardów wybiegających ponad oferty pensjonatów agroturystycznych. (Info dla mieszczuchów: bezksiężycowa noc w Łąkominie jest tak czarna, że trudno to sobie wyobrazić… Pohukiwania, jakieś wyjące śpiewy i inne głosy z lasu, potęgują nastrój… Cudne doznania z dreszczykiem emocji. Brrr…) Polecam Pałacyk Łąkomin i jego okolice. Pozdrawiam Gospodarzy i Personel. Kiedy wyjeżdżam od Was jest mi tak okropnie smutno… Potem, przez cały rok marzę , żeby do Was wrócić…


 
Anita
Dodano: 2012-03-27
Pobyt od: 2012-03-16 do 2012-03-18
 

Obiekt mega profesjonalny. Tydzień temu organizowałam tam konferencję. Pokoje świetne, jedzenie super, kontakt z menagerem bez zarzutów. Problem stanowi jedynie droga dojazdowa przez las - w nienajlepszym stanie :(


 
Marcin
Dodano: 2011-11-20
Pobyt od: 2011-10-14 do 2011-10-16
 

Wakacjowałem w Pałacyku kilka tygodni temu z powodu niezwykle miłej sposobności, jaką był prezent z okazji rocznicy ślubu, którym obdarowały mnie i moją małżonkę nasze dzieci. Ale od początku. Przyjechaliśmy w piątek około godziny 13:00. Zostaliśmy zakwaterowani od razu, mimo że doba zgodnie z informacją na stronie początek ma o godzinie 14:00. Przyznam, z początku miałem mieszane uczucia - miejsce faktycznie urocze, piękne, dziewicze, jednak na parkingu stało już jakieś 20 samochodów. Pomyślałem - nie wypoczniemy, będzie głośno, a przecież nie na to liczyłem, nie o tym zapewniała mnie witryna obiektu. O godzinie 18:00 udaliśmy się do restauracji na zarezerwowaną kolację przy świecach. Powiem jedno - "niebo w gębie". Prawdziwa, polska kuchnia - zupa borowikowa i kotlet z dzika, a do tego pyszne wino - wszystko podane bardzo ładnie, wręcz romantycznie. Tłoku nie było. Okazało się, iż oprócz nas w obiekcie przebywają lekarze, którzy przyjechali tu na kongres - biesiadowali jednak w innej sali, także zgodnie z zapewnieniami - było spokojnie i subtelnie. Drugiego dnia pobudka - bardzo ciężka! Wokoło cisza, żadnych aut, pociągów - do tego człowiek nie przywykł... Śniadanie standardowe, na europejskim poziomie. Udaliśmy się na spacer po obiekcie. Na prawdę jest bardzo, ale to bardzo rozległy! Oprócz nas w ośrodku przebywało może z 30 os., ale nie sposób było tego odczuć. Udaliśmy się do SPA na zafundowane nam zabiegi. Spa nieduże, ale jak dla nas - było to zaletą. Czuliśmy się bardzo swobodnie ikameralnie. Panie bardzo miłe i fachowe. Niestety nie było basenu - jak dla mnie jest to duży minus, choć żonie nie przeszkadzało to wcale. Po spa pyszna kolacja i spać. W niedzielę na prawdę bardzo żałowaliśmy, że czas już na nas, że ten pobyt nie trwał choć przez 4 dni! Zapowiedzieliśmy już sobie jednak, że wrócimy tu na wiosnę. Gospodarze zapewniali, iż właśnie jesień (gdy przyroda szykuje się do zimy) i wiosna (gdy dopiero budzi się do życia) to najpiękniejsze pory w Łąkominie. Aha - spaliśmy w pałacyku myśliwskim, nie wiemy ile dokładnie kosztował pobyt (choć się domyślamy), do standardu nie mamy żadnych zastrzeżeń - bardzo wysoki zarówno jeśli chodzi o pokój jak i o restaurację, w pokojach cieplutko, obsługa miła. Szczerze możemy polecić!


 
Danuta Biernacka
Dodano: 2010-08-07
 

W Łąkominie spędziłam kilka późnojesiennych dni w 2009 roku. Znalazłam tam dokładnie to, czego szukałam. Przepiękną okolicę, ciszę, spokój i przemiłych gospodarzy oraz pracowników pensjonatu. Rzeczywiście, nazwa: "Pałacyk Łąkomin" może być myląca dla osób chcących wypoczywać w warunkach pałacowych (z zapaszkiem "starego rycerza"). Mój pokój był może niezbyt duży ale umeblowany nowymi mebelkami, z ładną łazienką i przede wszystkim czysty. Korzystałam z posiłków oferowanych przez pensjonat. Zarówno śniadania, jak i obiadokolacje były na bardzo przyzwoitym poziomie (w ramach oferowanego cennika). Wszelkie sugestie kulinarne były realizowane od dnia następnego. Korzystałam również z oferty SPA. Czysto, kameralnie, miło ... No cóż ... Polecę. Chociaż wolałabym chyba odradzić, bo bardzo spodobała się "odludność" tego miejsca. ;-))) Miejsce polecam szczególnie osobom spragnionym kontaktu z naturą, pięknymi widokami lasów i rozlewisk z dzikim ptactwem. To jest prawdziwy raj dla wędrowców (nawet w deszczu). Jedyny mankament - brak Internetu. Istnieje wprawdzie możliwość skorzystania z połączenia internetowego w recepcji ale w pokoju "nie łączy" żadna sieć. Sprawdzałam już kilka zbliżonych cenowo odludnych miejsc na Ziemi Lubuskiej. Łąkominem jestem zauroczona.


Opinie 1-10 z 11

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie